Tornar al Menú

Correu Electrònic

Correu Electrònic

Benvolgut/da col-legiat/da,

 

Correu Electrònic

Tal com vam informar fa uns dies, el servei de correu electrònic del COPC ha canviat de proveïdor, passant de Google a Microsoft.

 

En el procés de canvi de proveïdor, es varen migrar íntegrament els comptes de correu de tots els usuaris a la plataforma de Microsoft entre els dies 2 i 12 de desembre.

 

A més del correu electrònic, s'han migrat la llibreta de contactes i l'agenda. Et recordem que no s'ha traspassat la informació vinculada a cap altre servei que pogués oferir Google a través del compte de correu del COPC.

 

El passat dia 9 de desembre et vàrem enviar un correu electrònic del COPC on t'informàvem que ja tenies el nou compte de Microsoft actiu. A més, t'adjuntàvem la teva clau d'accés. Si no has rebut aquesta informació, és possible que hagi entrat a la safata d'SPAM, (correu brossa o no desitjat) així que t'aconsellem que la revisis.

 

Amb el teu nom d'usuari i la nova clau d'accés pots accedir al correu electrònic de Microsoft a l'enllaç http://login.microsoftonline.com. En el moment d'accerdir-hi se't sol-licitarà que canviïs la teva clau d'accés. Trobaràs també instruccions sobre com configurar el compte en el teu programa de gestió de correu habitual i altres dispositius a aquest enllaç.

 

En cas de no tenir la teva clau d'accés, posa't en contacte amb el COPC per tal de proporcionar-te-la.

 

Per a qualsevol altra consulta tècnica, et recordem que hem posat a la teva disposició un servei de suport, on rebràs tota l'assistència tècnica necessària.

 

Has d'enviar un correu electrònic a soportecolegiosprofesionales@leadmarket.es indicant el teu nom i cognom, el telèfon de contacte, l'horari més convenient perquè es posin en contacte amb tu i els dispositius on vols configurar el correu electrònic. Es posaran en contacte directament amb tu telefònicament en les següents 36 hores.

 

T'informem també que des del 13 de desembre Google ja no presta el servei de correu al COPC.

 

Estem convençuts que aquest acord implica un canvi positiu i comptem amb la teva col-laboració per ajudar-nos a maximitzar les oportunitats que les noves tecnologies ens ofereixen.

 

Rep una cordial salutació

© Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC)

C/ Rocafort, 129 - 08015 Barcelona

Tfno
932.478.650
Fax
932.478.654
Adreça electrònica:
copc.b@copc.cat